Sport

De ce A FOST EXCLUS din lot brașoveanul Marius Constantin?!…

 

Fără fundașul central Marius Constantin, Gaz Metan Mediaș a pierdut clar, 1-4, luni seară pe terenul Viitorului lui Gheorghe Hagi, bifând prima înfrângere din actuala stagiune a Ligii 1.

Brașoveanul, căpitanul Mediașului, a fost exclus din lot pentru acest meci (deocamdată) de antrenorul Edi Iordănescu, pentru că a sosit la o ședință de pregătire mirosind a băutură, așa cum a informat Digi Sport.

Despre situația lui Marius Constantin, Iordănescu jr. a declarat diplomat: „Nu pot să vă spun decât că este absent. Este accidentat și, pentru moment, este indisponibil. Sunt sigur că în cel mai scurt timp va fi alături de echipă. Este un exponent extrem de important. Este căpitanul și este un jucător care, de 9 luni de când sunt eu la echipă, a avut o prezență incredibilă, din toate punctele de vedere, în sens pozitiv. A fost un exemplu pentru grup. Despre speculațiile apărute în presă, puteți să mai săpați”.

După 9 etape disputate în Liga 1, lider în clasament este CFR Cluj, cu 20 de puncte. Podiumul este completat cu FC Viitorul și Gaz Metan Mediaș, ambele echipe având câte 18 p.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare