Sport

De ce a avut CRAMPE portarul brașovean Florin Iacob?!…

 

UTA Arad, echipa antrenată de brașoveanul Laszlo Balint, a obținut o victorie muncită sâmbătă seară, pe teren propriu, în fața celor de la CS Universitatea Craiova, 1-0, în etapa a 5-a din Liga 1. Chiar dacă oltenii au contestat arbitrajul lui Adrian Cojocaru, susținând că a tolerat jocul agresiv al gazdelor, victoria „Bătrânei Doamne” este meritată.

La final, portarul ex-„stegar” al celor de la UTA, Florin Iacob, a declarat: „Am întâlnit o echipă tehnică, cu valoare. Băieţii au fost extraordinar şi pe această cale îi felicit. Un singur cuvânt am avut înainte de meci: sacrificiu. Iar asta s-a văzut pe teren. Avem fani minunaţi care te împing de la spate. Nu pot să înţeleg de ce apar crampele musculare şi la portari, eu nu am probleme de acest gen. Poate, acum, de la intensitatea meciului. Cu mâna pe inimă spun că am avut crampe serioase. Echipa e mai puternică şi am devenit şi mai puternici după acest meci”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare