Sport

David Coulthard a facut o demonstratie la Istanbul

  • logomytex.png
 

Pilotul David Coulthard (Red Bull-Cosworth) a facut ieri o demonstratie la Istanbul, trecand peste Bosfor, pe podul Bogazici, cu monopostul sau. Pe durata demonstratiei, traficul in zona a fost intrerupt. Coulthard a pornit cu bolidul din fata palatului Dolmabahçe, situat in apropierea podului, apoi a traversat Bosforul, trecand in zona asiatica a orasului, dupa care a revenit in partea europeana. La revenirea la palatul Dolmabahçe a avut loc un incident, chiar la sosire, motorul luand foc. Flacarile au fost stinse de staff-ul lui Red Bull-Cosworth.

Nu exclude posibilitatea unei greve a pilotilor
Altfel, Coulthard a declarat ca o greva a pilotilor de Formula 1 ar putea deveni realitate, in cazul in care conditiile de securitate pe circuite nu vor fi imbunatatite: „Partea a doua a sezonului ar putea fi afectata de greve. Colegii mei si cu mine suntem fermi in ceea ce priveste problemele de securitate, dupa Marele Premiu al SUA”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button