Sport

Darren Cahill: „Simona Halep va fi o jucătoare mai bună după această experiență”

 

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, este convins că sportiva pe care o pregătește pe trece peste faptul că a pierdut o nouă finală la Roland Garros și va deveni o jucătoare mai puternică.

„Simona nu a greșit mult. A respectat panul și a retrimis mingea înapoi, iar Jelena a continuat să reușească lovituri extraordinare. Jelena a câștigat acest meci, nu l-a pierdut Simona. Din punctul nostru de vedere, Simona poate să plece de aici cu capul sus. A avut un sezon de zgură minunat. Va fi dificil de depășit momentul acesta, cu siguranță, dar cred că se va aduna și va fi o jucătoare mai bună după această experiență. Am încredere că, într-un final, va trece peste ce s-a întâmplat aici. A fost a doua ei finală de Grand Slam. Este cu siguranță un lucru minunat să te califici într-o finală de Grand Slam și foarte dificil să o câștigi, de aceea sunt și atât de speciale când într-un final câștigi una. Locul întâi nu a atârnat în gândul ei. Era totul despre câștigarea unui Grand Slam. Ar fi fost un bonus bun, dar cred că va mai avea șanse, iar ce trebuie să ne asigurăm e că va continua să muncească așa cum muncește acum. Și muncește bine de doi ani, dar cred ca în aceste 4-5 săptămâni am văzut ce poate să facă, ce competitoare bună este. Sper că va deveni tot mai bună de la o zi la alta”, a declarat Darren Cahill.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button