Sport

Daria Bucur, de la CORONA BRAȘOV, își dorește o medalie la Europenele de tineret!!!

 

În perioada 17-19 martie se va desfășura turneul de calificare pentru Campionatul European de handbal feminin tineret 2017, care va avea loc în Slovenia în intervalul 27 iulie – 6 august.

România Under 19, care se află în cantonament la Izvorani, este în grupa de calificare cu Spania (țara gazdă), Lituania și Islanda, primele două selecționate urmând a primi biletele pentru turneul final.

Pentru site-ul FRH, selecționerul Ion Crăciun a relatat: „E un turneu de calificare destul de greu, Spania joacă acasă, iar Islanda are un joc nordic specific. Această generație nu și-a atins încă potențialul, deoarece a avut mereu ghinioane cu accidentările la turneele finale precedente. Spania are pe bancă un antrenor de top (Jorge Dueńas – n.r.), dar asta ne motivează suplimentar. Sper să facem o figură frumoasă acolo și să ne calificăm la Campionatul European”.

La rându-i, Daria Bucur, handbalistă legitimată la Corona Brașov, a relatat potrivit sursei citate: „Totul merge bine, atmosfera este pozitivă în lot. Noi avem obiective mărețe, ne dorim o medalie la Campionatul European. Nu subestimăm nici un adversar, cu Spania o sa fie un meci greu, dar ne dorim să câștigăm grupa de calificare”.

De la Corona Brașov, în afara Dariei Bucur, la lotul României Under 19 pentru această acțiune se mai află: Daciana Hosu, Ana Maria Berbece, Ana Maria Lopătaru și Sorina Târcă.

Foto: frh.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare