Sport

Daria Bucur a semnat primul său contract de profesionistă

 

Ieri, tânăra handbalistă Daria Bucur (18 ani) a semnat primul său contract de profesionistă, pe cinci ani, cu Corona Brașov, club la care activează. Ea se alătură astfel, și din acest punct de vedere, colegelor sale de generație Sorina Târcă, Daciana Hossu, Cristina Crețu și Claudia Lăcătuș.

Daria Bucur (1,80 m, 75 kg) este considerată una dintre cele mai promițătoare jucătoare din „noul val” al handbalului românesc, ea evoluând și pe un post deficitar în ultimii ani la naționala mare, cel de inter dreapta. De altfel, odată cu semnarea contractului cu clubul Corona, Daria Bucur a primit și vestea convocării, în premieră, la lotul național de senioare pentru perioada de pregătire și jocurile de calificare la tuneul final al Campionatului European 2018. De la clubul brașovean, au mai fost convocate Laura Chiper, Eliza Buceschi și Cynthia Tomescu.  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button