Sport

Daria Bucur – 5 GOLURI!!! România, VICTORIE CLARĂ în prima zi a Trofeului Carpați!!!

 

În prima zi a Trofeului Carpați la handbal feminin, care se desfășoară la Brăila, România A a învins România B cu scorul de 36-28 (16-13). Daria Bucur, de la Corona Brașov, a înscris 5 goluri pentru formația câștigătoare.

Aflat la primul meci de la revenirea ca selecționer al „tricolorelor”, suedezul Tomas Ryde a declarat la final, potrivit site-ului frh.ro: „A fost un meci folositor pentru a exersa ce am pregătit la antrenamente. Folosirea pivotului pe faza de atac fără a-i pasa mingea a mers foarte bine. Pe faza de apărare am fost cu suișuri și coborâșuri, trebuie să mai lucrăm la asta. Am ratat destule aruncări în situații de 1 contra 1, însă face parte din procesul de învățare. Jucătoarele de la echipa B sunt puternice, au foarte multă energie și nu le e teamă. Vor fi o formație puternică la Euro, cu șanse să obțină o medalie”.

În celălalt joc al turneului, Angola a dispus de Japonia cu 26-21 (13-11).

Foto Facebook Hand-Ball: Două brașovence la prima reprezentativă a României, Denisa Dedu și Daria Bucur.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare