Sport

Daniel Prodan a fost înmormântat la Cimitirul din Pipera

 

Fostul fotbalist Daniel Prodan, decedat miercuri seara la vârsta de 44 de ani în urma unui infarct, a fost înmormântat, azi, la Cimitirul „ Sf. Ilie” din Pipera, la funeralii participând foști și actuali jucători, antrenori, președinți de club, arbitri, precum și suporteri steliști.La slujba de înmormântare au participat mai mulți oameni de fotbal printre care Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Ilie Dumitrescu, Adrian Ilie, Miodrag Belodedici, Florin Răducioiu, Marius Lăcătuș, Anton Doboș, Dorinel Munteanu, Viorel Moldovan, Cosmin Contra, Anghel Iordănescu, Mircea Sandu, Gino Iorgulescu, Dumitru Dragomir, Sabin Ilie, Zoltan Ritli, Laurențiu Reghecampf, Mihai Stoica, Valeriu Argăseală, Dumitru Dumitriu și Mihai Stochiță. De asemenea, au ținut să îl conducă pe ultimul drum componenții lotului echipei de fotbal FC Voluntari, alături de antrenori și conducerea clubului.
În schimb, la funeralii nu a participat nici un membru al conducerii Federației Române de Fotbal. Președintele Răzvan Burleanu, cel care l-a forțat pe Daniel Prodan să plece de la FRF, a anunțat că nu a dorit să provoace reacții prin participarea sa la ceremonia de înhumare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare