Sport

Daniel Paraschiv, prezentat la Real Oviedo / Reacții ale presei spaniole cu privire la transferul brașoveanului

Daniel Paraschiv, prezentat la Real Oviedo.

„Real Oviedo a ajuns la un acord cu fotbalistul Daniel Paraschiv pentru a deveni un nou jucător al trupei albastre până în iunie 2027. Paraschiv, în vârstă de 25 de ani, s-a născut pe 24 aprilie 1999 în Brașov (România). Atacantul a venit de la FC Hermannstadt, echipă unde a activat în ultimele două sezoane. El a jucat în noiembrie 2022 pentru prima reprezentativă a României, marcând un gol în ziua debutului său (într-un amical, cu Republica Moldova – n.r.). La clubul din Sibiu a jucat 95 de meciuri, a marcat 31 de goluri și a oferit 7 pase decisive”, s-a scris despre Daniel Paraschiv pe contul de Facebook al celor de la Real Oviedo.

Daniel Paraschiv, prezentat la Real Oviedo

Presa spaniolă, în special cea locală care a dezvoltat subiectul, a fost luată prin surprindere de acest transfer.

„Daniel Paraschiv este rapid, un fotbalist bun, cu abilități tehnice. Una dintre caracteristicile sale este cât de bine interpretează jocul echipei. Știe cum să joace cu spatele la poartă. A fost un transfer apărut peste noapte și i-a surprins pe fani. Clubul a urmărit jucătorul de foarte mult timp și a decis să îl transfere pentru a întări echipa”, a relatat Aficion Deportiva.

În timp ce La Voz de Asturias a precizat: „Transferul este un pariu al lui Jesus Martinez, președintele grupului Pachuca. Real Oviedo l-a urmărit încă din sezonul trecut pe atacantul român și, cu acordul majorității acționarilor, mai mulți oficiali ai clubului au mers în România pentru a-l vedea pe Paraschiv în ultima parte a sezonului 2023/24”.

Se știe, la Real Oviedo a jucat și un alt atacant brașovean, Marius Lăcătuș, după ce fusese transferat de la Fiorentina. El și familia sa au o casă în orașul spaniol menționat.

„Albaștrii” vor începe în 17 august noul sezon din Segunda Division într-un meci în deplasare cu Deportivo La Coruńa.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button