Sport

Daniel Isăilă – PERFORMANȚĂ FANTASTICĂ! Ce a declarat antrenorul brașovean?!…

 

Nimeni nu și-ar fi închipuit că Baniyas FC, echipa de fotbal preluată de antrenorul brașovean Daniel Isăilă la începutul sezonului, va avea un parcurs de senzație în prima ligă din Emiratele Arabe Unite, întrucât la start se aflau mai multe grupări cu bugete incomparabil mai mari.

Și totuși, minunea s-a produs. „Celeștii”, pregătiți de „Isă”, au încheiat campionatul pe locul 2, după un 1-1 în ultima etapă, marți seară, cu Al-Wahda, acumulând 54 de puncte, la 3 lungimi distanță de Al-Jazira. Pe locul 3 s-a clasat Al-Ahli Dubai (50 p), o altă forță din EAU.

Aflați, la un moment dat în postura de lideri, după un parcurs de metronom, sperând la titlu până în ultima etapă, elevii lui Isăilă vor evolua în sezonul viitor în grupele Ligii Campionilor Asiei, o performanță extraordinară.

„Am avut un sezon excelent. Sunt foarte mulțumit și mândru de jucătorii mei pentru ceea ce au arătat și realizat”, a declarat „Isă”, potrivit site-ului oficial al Baniyas FC. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button