Sport

Daniel Isăilă – o nouă provocare / De la „portocale”, la „vulturi” / În căutare de fotbaliști – și români

Daniel Isăilă – o nouă provocare.

Antrenorul brașovean de fotbal și-a încheiat vacanța, revenind în Emiratele Arabe Unite. După sezonul reușit avut cu Ajman, a schimbat echipa, semnând cu Khorfakkan – Detalii, AICI. Dacă porecla celor de la Ajman era „portocalele”, jucătorii lui Khorfakkan sunt numiți „vulturii”.

Daniel Isăilă – o nouă provocare

„Suntem la început de drum, nu va fi ușor. Începem pregătirile peste câteva zile. S-au schimbat aproape trei sferturi din jucători. Încă nu avem lotul format complet, căutăm să aducem jucători străini pe posturile pe care avem nevoie. Sperăm să fim inspirați, să-i găsim și să lucrăm din toate punctele de vedere. Au fost multe discuții privind transferurile unor fotbaliști români. Din păcate, știți cum e, când se vorbește despre Emiratele Arabe Unite, zona Golfului, prețurile de dublează, se triplează și discuțiile se împotmolesc. Nu vreau să dau nume, erau și din Superliga, dar și stranieri”, a declarat Daniel Isăilă, pentru Sportpesurse.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button