Sport

Daniel Isăilă – MAGIA CONTINUĂ…

 

După victoria de sâmbătă seară, Baniyas FC, echipa antrenată de Daniel Isăilă, a devenit lider provizoriu în prima ligă din Emiratele Arabe Unite (EAU) la fotbal – Brașoveanul „Isă” – încă o ISPRAVĂ….

Aseară, însă, Al-Jazira a pierdut partida cu Al-Wahda, 0-2, iar „Isă” & Co. au rămas pe primul loc, cu un punct avans, când mai sunt 4 etape de disputat în campionat.

Cu Daniel Isăilă pe banca tehnică, Baniyas (o echipă care nu era cotată printre favoritele la titlu, în sezonul precedent încheind competiția pe locul 9) a obținut cel mai mare număr de puncte (48) din istoria sa în eșalonul de elită din EAU în era profesionistă.

„La fiecare meci este același tip de presiune. Dacă pierzi puncte, echipele din spate se vor apropia și vor amenința poziția ta din clasament. Mai avem 4 jocuri și totul este posibil. Noi ne gândim doar la următoarea partidă, pregătind-o pentru victorie”, a declarat Isăilă, potrivit goal.com, el fiind antrenorul momentului în EAU.  

Baniyas și Daniel Isăilă au șanse mari ca în sezonul viitor să evolueze în grupele Ligii Campionilor Asiei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button