Sport

Daniel Isăilă a încheiat-o cu Baniyas FC / Cine l-a înlocuit

Daniel Isăilă a încheiat-o cu Baniyas FC.

Antrenorul brașovean de fotbal și-a dus până la final contractul cu gruparea din Emiratele Arabe Unite (EAU), acesta nemaifiind prelungit. În sezonul 2022-2023, unul mediocru, Baniyas FC a încheiat prima ligă din EAU pe locul 11, din 14 echipe, cu 24 de puncte, la 33 distanță de liderul Al-Ahli Dubai. În spatele său, pe ultima poziție neretrogradantă, s-a clasat Al-Bataeh, actuala formație pregătită de Mirel Rădoi. Totuși, „Isă” a reușit în primul său sezon la Baniyas FC o performanță remarcabilă. S-a clasat pe locul 2 în campionat, jucând, astfel, în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei.

Daniel Isăilă a fost înlocuit la Baniyas FC de Darko Milanic, așa cum s-a anunțat pe contul de Instagram al clubului. Născut pe 18 decembrie 1967, Milanic a reprezentat, ca jucător, atât Iugoslavia, cât și Slovenia la nivel internațional. A fost căpitanul Sloveniei la Euro 2000. Ultima echipă pregătită de Darko Milanic a fost Anorthosis Famagusta (Cipru), în 2022.

De văzut, acum, care este viitoarea destinație a lui Daniel Isăilă. Antrenorul brașovean exclude posibilitatea de a mai activa în România, cel puțin în următoarea perioadă – detalii, AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare