Sport

Danemarca s-a calificat la CM 2018 după barajul împotriva Irlandei

 

Naționala de fotbal a Danemarcei s-a calificat la Cupa Mondială 2018 în urma barajului împotriva Irlandei, pe care a învins-o marți la Dublin în manșa a doua cu 5-1 (2-1), după ce în tur, la Copenhaga, scorul a fost 0-0. Danemarca este a 30-a echipă calificată la Mondialul de anul viitor. Golurile au fost marcate de Shane Duffy (min.6), respectiv Andreas Christensen (min.29), Christian Eriksen (min.32, 63, 74), Nicklas Bendtner (min.90, penalty). Ea se alătură astfel celorlalte naționale din zona UEFA care și-au asigurat prezența la CM 2018 după meciuri de baraj: Elveția, Croația și Suedia. Danemarca a încheiat pe locul 2 grupa E din preliminarii, din care a făcut parte și România. Grupa a fost câștigată de Polonia.
Danemarca va juca pentru a cincea oară la Cupa Mondială, unde a fost prezentă ultima oară în 2010. Irlanda rămâne cu trei calificări la această competiție, ultima în 2002.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button