Sport

Dănciulescu a primit prima ofertă

 

Ionel Dănciulescu a primit prima ofertă la câteva ore după ce a demisionat de la Dinamo. Fostul atacant ar putea deveni director sportiv al echipei naționale de tineret, potrivit unui anunț făcut chiar de către selecționerul acestei reprezentative, Mirel Rădoi.
În momentul în care am acceptat să fiu selecționer, am zis că ar fi bine ca naționala de tineret să aibă un director spotiv. Acesta ar putea să fie Danciu, dar au mai fost și alte nume propuse. Federația urmează să decidă dacă cel ales este Dănciulescu. Eu cred că este un post care trebuie ocupat, care nu trebuie lăsat liber, ca să poată să se continue munca de care atât noi, cât și naționala mare, avem nevoie. E vorba de relația cu cluburile, cu directorii sportivi… Cred că ar fi benefică numirea unui fost fotbalist pe acea funcție“, a spus Mirel Rădoi pentru PRO TV.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button