Sport

Dana Haralambie, LA ÎNĂLŢIME la Lillehammer!!!

 

Sportiva braşoveană legitimată la CS Dinamo a avut o evoluţie deosebită, marţi seara, la etapa de Cupă Mondială de sărituri cu schiurile programată la Lillehammer, contând şi pentru circuitul Raw Air.

Dana Vasilica Haralambie s-a clasat pe locul 16, acumulând 189.1 puncte (sărituri de 113.5 şi 123.5 metri pe o trambulină având K 123 m).

Victoria i-a revenit norvegienei Maren Lundby (271.7 p – sărituri de 125.5 şi 138 metri), pe podium urcând, de asemenea, Katharina Althaus (Germania) şi Eva Pinkeling (Austria).

Pe primul loc în clasamentul general al Cupei Mondiale se află Maren Lundby – 1.513 puncte. Dana Haralambie este a 33 în această ierarhie, cu 58 p.

Lundby este prima şi în topul premiilor în bani din actuala ediţie a Cupei Mondiale, primind, în urma rezultatelor realizate, 45.120 de franci elveţieni. Danei Haralambie i-au intrat în cont 1.200 de franci elveţieni.

La masculin, tot ieri la Lillehammer, primul s-a clasat austriacul Stefan Kraft, care i-a învins pe localnicul Robert Johansson şi pe niponul Ryoyu Kobayashi, liderul clasamentului general al Cupei Mondiale.

Foto: Facebook Lotul Român de Sărituri cu Schiurile


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button