Sport

Dana Haralambie, LA ÎNĂLȚIME!!! Brașoveanca a ocupat LOCUL 21!!! Maren Lundby s-a impus și astăzi, preluând șefia clasamentului general al Cupei Mondiale!!!

 

UPDATE 1. Norvegianca Maren Lundby a câștigat și concursul de astăzi de la Râșnov, sărind 93 și 96.5 metri – 247.6 puncte. Astfel, a preluat pieptarul galben, de lider al Cupei Mondiale, de la Katharina Althaus (Germania), care a ocupat doar locul 5. Podiumul etapei de duminică de pe Valea Cărbunării a fost completat cu alte două sportive din Germania, Carina Vogt, locul 2, respectiv Juliane Seyfarth, locul 3.

………………………………………………………………………………………………………….

UPDATE. În manșa a doua, Dana Haralambie a sărit tot 82.5 de metri, totalizând 186.4 p, cu care prinde, în final, locul 21.

……………………………………………………………………………………………………………

În etapa de astăzi a concursului feminin de sărituri cu schiurile de la Râșnov, contând pentru Cupa Mondială, brașoveanca Dana Vasilica Haralambie a avut o evoluție bună în prima manșă.

Sportiva legitimată la CS Dinamo a sărit 82.5 metri, acumulând 95.1 puncte, cu care s-a clasat pe locul 16, la egalitate cu slovena Maja Vtic.

Lider după întâiul act este germanca Juliane Seyfarth (săritură de 95 m – 122.2 p).

Diana Trâmbițaș, cealaltă reprezentantă a României, a ocupat locul 38, din 40 de concurente clasate, nereușind să se califice în manșa secundă, care începe în câteva minute.

Foto: Facebook Lotul Român de Sărituri cu Schiurile

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV – RÂȘNOV. Dana Haralambie a mai acumulat niște puncte în Cupa Mondială!!! Norvegianca Maren Lundby a câștigat!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare