Sport

Dan Petrescu și… BAGHETA MAGICĂ!

 

După un meci în care a suferit enorm, CFR Cluj a învins-o joi seară pe Rennes, în „Gruia”, 1-0 (Rondon ’88), acumulând 9 puncte în grupa E de Europa League și fiind la unul singur de calificarea în primăvara continentală cu două meciuri rămase de disputat: cu Lazio, pe „Olimpico”, și Celtic Glasgow, pe „Dr. Constantin Rădulescu”.

La final, antrenorul Dan Petrescu l-a lăudat pe portarul lituanian Giedrius Arlauskis, despre care a spus că a făcut un meci fenomenal, apoi a explicat, pentru Digi Sport, cheia succesului CFR-ului: „Fără sacrificiu, fără muncă, fără organizare, fără faze fixe și fără noroc nu ai cum să bați o echipă mai bună. Rennes a bătut PSG de două ori, e o echipă fantastică, cu mulți jucători în Naționala de tineret a Franței. Am luat 6 puncte cu Rennes, pentru că jucătorii s-au sacrificat… I-am spus lui Arlauskis, că nu țin minte când a mai făcut un meci așa bun. Poate doar la Unirea Urziceni – Sevilla (1-0 în 2009, în grupele Ligii Campionilor – n.r.)… Dar să nu sărbătorim prea mult, că încă nu suntem calificați”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare