Sport

Dan Petrescu poate ajunge la…

În ciuda victoriei obținute de CFR Cluj, luni seară, la Pitești, 1-0 (Camora) în Superligă, antrenorul Dan Petrescu este pe picior de plecare de la campioana României.

Patronul Nelu Varga nu-l mai vrea pe „Bursuc”, contestat și de suporteri, pentru că jocul echipei din Gruia n-are consistență, așa cum susține, iar startul în grupele Conference League, cu un singur punct acumulat după două meciuri (cu Ballkani și Sivasspor), este unul dezamăgitor.

Astăzi este programată discuția decisivă între Varga și Petrescu, ultimul condiționând plecarea de pe banca tehnică a „vișiniilor” de clauza de reziliere din contract, de 400.000 de euro.

Interesant este că Nelu Varga a și antamat noul antrenor al lui CFR Cluj, este vorba de Cosmin Contra, fost selecționer al României, care ultima dată a activat în Arabia Saudită, unde a terminat campionatul trecut pe locul doi cu Al-Ittihad Jeddah.

Așa cum a subliniat Basarab Panduru la Orange Sport, acum este o oportunitate pentru șefii de la FRF de a-l aduce pe Dan Petrescu la conducerea primei reprezentative de fotbal a României, în locul lui Edi Iordănescu, la finele campaniei de Liga Națiunilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare