Sport

Dan Petrescu, iar LA LUCRU!

 

Chiar când conducerea grupării Gaziantep FK a anunțat despărțirea de antrenorul Marius Șumudică (amănunte: Șumudică, făcut ȚIGAN și CERȘETOR / UPDATE. CE DECIZIE…), cea a unui alt club din Süper Lig, Kayserispor, a informat că Dan Petrescu este noul antrenor principal al echipei.

Venit de la Dubai, după o vacanță, Dan Petrescu va semna mâine un contract valabil un an și jumătate, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, pe contul de Facebook al celor de la Kayserispor precizându-se: „Dorim tot ce este mai bun pentru comunitatea noastră și îi dorim succes domnului Petrescu și echipei”.

La rândul său, pentru Hurriyet, Dan Petrescu a declarat: „Sunt foarte încântat, pentru că e prima dată când lucrez la un club din Turcia. Aştept cu nerăbdare să muncesc pentru a o menţine pe Kayserispor în prima ligă. Am fost în contact cu preşedintele în ultimele două săptămâni. Am urmărit meciul de sâmbătă şi sunt foarte mulţumit de rezultat (1-0 cu Malatyaspor pe teren propriu – n.r.)”.

Kayserispor, unde sunt legitimați și trei fotbaliști români (Silviu Lung jr., căpitanul Cristian Săpunaru și Denis Alibec), ocupă locul 18, primul retrogradabil din prima ligă turcă, având 16 puncte din 17 meciuri disputate. Față de prima poziție care asigură menținerea sunt trei puncte diferență.

Prima partidă oficială a lui Dan Petrescu la conducerea tehnică a noii sale echipe va avea loc pe 16 ianuarie, în deplasare, contra lui Gaziantep FK, fosta formație a lui Marius Șumudică.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare