Sport

Dan Petrescu e aproape de plecarea de la CFR Cluj

 

Dan Petrescu a primit o ofertă de milioane din străînătate și este aproape să se despartă de CFR Cluj după doar un an. Surse din anturajul antrenorului au dezvăluit pentru Ziare.com că Petrescu are o oferta concretă din China, de la formația Guizhou Zhicheng (locul 15 în prima liga chineză). Chinezii i-au oferit lui Petrescu un contract pe doi ani, cu un salariu de 2 milioane de dolari pe sezon, adică de patru ori mai mult decât încasează la CFR Cluj. În primele contacte avute cu clubul din China, Petrescu le-a transmis celor de la Guizhou că este dispus să negocieze, însă așteaptă și finalul sezonului din Liga 1 pentru a vedea dacă ia campionatul. Cei de la Guizhou i-au oferit lui Petrescu astfel un răgaz de trei săptămâni, în care i-au promis că nu vor negocia cu alți antrenori.
Conducerea din Gruia este nemulțumită de ieșirile nervoase ale antrenorului, de faptul că, deși s-au investit bani în grei în iarnă în transferuri, doar George Țucudean evoluează constant, în timp ce echipa are un joc foarte slab din punct de vedere ofensiv.De asemenea, i-a găsit deja înlocuitor lui Dan Petrescu. Alesul conducerii din Gruia este Edi Iordănescu, rămas liber de contract după despărțirea de Astra Giurgiu, potrivit Sport.ro. Între cele două părți au existat deja tatonări, iar Edi Iordănescu ar urma să vină la Cluj alături de Narcis Răducan. Totul depinde însă de modul în care CFR Cluj va încheia acest campionat.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button