Sport

Dan Petrescu, antrenor în TURCIA! Ce a spus Marius Șumudică?!…

 

Până la urmă, Dan Petrescu a acceptat să ia drumul Turciei, pentru a antrena în Süper Lig, acolo unde Marius Șumudică se descurcă de minune cu Gaziantep FK (locul 5 – 28 de puncte, lider fiind Beșiktaș Istanbul, 31 p).

Liber de contract după plecarea de la CFR Cluj, Dan Petrescu este așteptat astăzi la Kayserispor, pentru a prelua conducerea tehnică a formației la care evoluează și trei fotbaliști români – portarul Silviu Lung jr., fundașul Cristian Săpunaru și atacantul Denis Alibec.

Kayserispor este pe ultimul loc, 21, în prima ligă din Turcia, cu doar 10 puncte din 15 meciuri susținute, iar Petrescu are misiunea de a salva gruparea de retrogradare. Pentru asta, așa cum a inserat cotidianul Fotomaç, va avea un salariu de 500.000 de euro până la încheierea sezonului.

Marius Șumudică a comentat la Digi Sport despre sosirea lui Dan Petrescu la Kayserispor: „Din ce informații am eu, vorbind cu bașkanul de Kayseri… m-a intrebat, ei au vrut să mă ia pe mine. Există un respect între cluburi. Mi-au făcut o ofertă incredibilă, extraordinar de mare pentru Turcia. Au zis că există respect între cluburi. Am proiectul meu până la vară. Acum două zile m-au sunat să mă întrebe de Petrescu. Nu știam că se rezolvă, acum am aflat. E realizabilă salvarea de la retrogradare. Ei au transferurile blocate, pe 5 (astăzi – n.r.) au de plătit o sumă, nu este problemă pentru această doamnă, dispune de banii necesari. Sunt ferm convins că vor face transferuri”.

Pe contul de Facebook al celor de la Kayserispor s-a anunțat că s-a renunțat la serviciile antrenorului Samet Aybaba și a staff-ului său.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare