Sport

Dan Alexa şi RELAŢIA cu Anamaria Prodan!!!…

 

Dan Alexa, antrenorul în vârstă de 39 de ani al Dunării Călăraşi, a fost invitat astăzi la GSP Live, unde a clarificat situaţia privind zvonurile unei posibile legături amoroase cu impresarul Anamaria Prodan.

„La început, mă distra acest lucru. M-a deranjat când l-am auzit pe Ionel Ganea vorbind public despre asta. Eu am o relație excepțională cu Ana, m-a ajutat foarte mult. Dacă vreau un jucător, Ana rezolvă lucrurile. E foarte implicată. Probabil ea vede în mine un potențial foarte mare. Mă deranjează acum discuțiile acestea, pentru că urăsc să apar în cancanuri”, a spus Alexa. 

Antrenorul călărăşenilor a vorbit şi despre divorţul său, punctând: „Fotbaliștii divorțează pentru că e multă imaturitate. Familia înseamnă ceva și eu am ajuns târziu la concluzia asta. Fotbaliștii nu realizează ce înseamnă o familie atunci când sunt tineri. O nevastă bună sau măcar una acceptabilă te trage de mânecă, te poate face fotbalist. Mai există și unele care merg în club seară de seară. Cheia formei sportive a unui fotbalist e liniștea de acasă. Divorțurile apar din cauza relațiilor extraconjugale. Am fost imatur, de asta am divorțat”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare