Sport

Dan Alexa – despre palma Prodancăi / Amicalele celor de la FC Brașov în Antalya

Dan Alexa – despre palma Prodancăi.

Într-un amplu interviu pentru Playsport, Dan Alexa a vorbit și despre episodul în care Anamaria Prodan i-a dat o palmă peste față la finele unui meci al Astrei Giurgiu, acum câțiva ani – DETALII, AICI.

„Nu mi-a căzut bine, dar pe mine mă interesează ce zice lumea? M-a deranjat la început. M-am gândit chiar că ar fi trebuit să reacționez imediat în fața Anei, dar acum mă felicit că n-am făcut-o. Mă atacau toți, «Băi, te-a lovit, a dat Prodanca în tine!», a fost o nebunie un timp”, a declarat Alexa. 

Dan Alexa – despre palma Prodancăi. Antrenorul celor de la FC Brașov susține că a fost afectat foarte mult de momentul prezentat: „În special la nivelul percepției publice, ceea ce nu mi s-a părut deloc corect. Eram, totuși, un antrenor pe val, tânăr. Aveam trei promovări la activ, cu perspective interesante. Lumea mă judeca strict după acel moment cu Ana. Asta chiar m-a deranjat. Dar ce pot să mai schimb?”.

Cel poreclit „Chirurgul” a mai spus că, de atunci, foarte rar a mai luat legătura cu „sexy-impresara”: „Nu știu dacă am vorbit de cinci ori în ultimii trei ani. Dar eu am în continuare contract cu ea. Dacă se întâmplă vreodată să-mi găsească o echipă, să fie bine pentru mine și familia mea, n-am nici o problemă să colaborăm. Pe meserie, Ana e foarte bună, nu-i poți lua meritele”. 

Altfel, Laurențiu Reghecampf a afirmat că a luat decizia de a divorța de Anamaria Prodan după altercația, filmată, dintre aceasta și Dan Alexa.

Amicalele celor de la FC Brașov în Antalya

Altfel, în perioada 30 ianuarie – 10 februarie, FC Brașov susține un cantonament în Antalya. „Galben-negrii” stau la Hotelul Innvista din Belek, unul de 5 stele. Pentru perioada menționată, conform Booking.com, acolo, prețul unei camere, cu regim all-inclusive, este de 1.114 euro.

Dan Alexa - despre palma Prodancăi | MyTex.ro
Dan Alexa - despre palma Prodancăi / Amicalele celor de la FC Brașov în Antalya 4

FC Brașov a perfectat trei amicale în Turcia. Pe 2 februarie se va întâlni cu Șahtior Karagandy (Kazahstan), pe 7 februarie, cu Tuzla (Bosnia-Herțegovina) și pe 9 februarie, cu Dinamo Kiev U19 (Ucraina). Se mai caută un adversar pentru data de 5 februarie, conform Liga2.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Dan Alexa i-a văzut calitățile de fotbalist ale lui Luca Florică și l-a luat în cantonamentul din […]

Back to top button