Sport

Cursă de sprint FĂRĂ SURPRIZE la Hochfilzen!!! Pe ce locuri s-au clasat biatloniștii brașoveni?!…

 

UPDATE. S-a terminat și cursa feminină de sprint (7.5 km) de la Hochfilzen. Biatlonistele din România, Eva Tofalvi și Luminița Pișcoran, s-au clasat foarte slab, pe locurile 91, respectiv 94. Victoria i-a revenit bielorusei Darya Domracheva, podiumul fiind completat cu Anastasya Kuzmina (Slovacia) și Dorothea Wierer (Italia).

 

Astăzi s-a disputat proba masculină de sprint – 10 kilometri de la Hochfilzen (Austria), contând pentru Cupa Mondială de biatlon.

Johannes Thingnes Boe (Norvegia) a tras fără greșeală și a fost mai rapid decât francezul Martin Fourcade, câștigătorul Cupei Mondiale din sezonul trecut, și el impecabil în poligon. J.T. Boe a încheiat cursa în 24.18.4, cu 12.1 secunde în fața rivalului său. Pe locul 3 s-a clasat Jakov Fak (Slovenia), sosit la 26 de secunde în spatele învingătorului.

România a avut la start trei reprezentanți, toți brașoveni. Remus Faur a terminat pe locul 48 (+2.28.2 față de lider) și s-a calificat pentru cursa de pursuit de mâine, unde au acces primii 60 de concurenți. Cornel Puchianu și George Buta au ocupat pozițiile 75 și 90, din 108 sportivi.

Foto biathlonworld.com: ocupanții primelor trei locuri


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare