Sport

CUPA TATĂ & FIU, 20-21 IUNIE 2022

  • doripesco_5.png
  • doripesco1.png
  • doripesco2.png

Ce este cel mai important pentru un părinte? 

Răspunsul este atât de simplu: să își vadă copilul sănătos, cum crește și își croiește propriul drum în viață, bucurându-se de fiecare etapă și împărtășind momente unice. 

Cupa Tată & Fiu este o competiție de suflet, denumită generic în acest fel și fiind dedicată părinților și copiilor care împart pasiunea pentru pescuit, indiferent că vorbim despre mamă-fiu, mamă-fiică, tată-fiu sau tată-fiică. Ediția din acest an are scop umanitar și este dedicată fotbalistului Savin Cojocaru, care trece printr-o perioadă dificilă și printr-o competiție cu propria lui soartă, luptându-se cu o boală cruntă: cancerul.

Vă invităm să vă alăturați acestei lupte cu viața și să îl ajutăm pe Savin să treacă peste această provocare cu bine. Puteți dona   direct în contul lui Savin: RO 15 BACX0000002124751000. Titular: SAVIN REMUS COJOCARU
 
Fondurile strânse în cadrul competiției Tată & Fiu vor fi folosite de către Savin pentru continuarea tratamentului. Orice sumă va fi apreciată!
 
Doripesco a pornit ca un business de familie, iar angajații și echipa s-au transformat treptat în membrii familiei, o familie extinsă de la an la an. Unul dintre părinții lui Savin face parte din echipa Doripesco de peste 10 ani, iar acesta este un motiv în plus pentru care ne-am alăturat luptei pe care o duce și ne dorim să îl susținem financiar până va trece cu bine peste această etapă dificilă a vieții lui.

În cadrul competiției vor participa Savin împreună cu tatăl său, dar și Dorin Crizbășan, împreună cu unul dintre fiii săi, pentru prima dată într-o competiție de pescuit sportiv.  

La final de invitație, adresăm tuturor copiilor-părinților un singur gând: TIMPUL PE CARE ÎL VEȚI PETRECE ÎMPREUNĂ VA FI MEREU CEL MAI MINUNAT DAR. 

Vă așteptăm să luptăm împreună pentru Savin!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare