Sport

CUPA ROMÂNIEI. Derby BRAŞOVEAN pe „ICIM”. FC Braşov merge la Avrig

 

Faza a doua a Cupei României la fotbal programează un prim derby braşovean în acest sezon. Mâine, de la ora 17.30, pe „ICIM”, ACS Kids Tâmpa şi SR Braşov se vor duela pentru un loc în runda următoare.

Pentru SR Braşov va fi primul joc oficial al sezonului, în timp ce Kids Tâmpa a ajuns în faza a doua după ce a trecut cu 2-0 de ACS Steagu Roşu Braşov.

„Ne aflăm în fața unui meci din Cupa României, pe care, fără doar și poate, ne dorim să îl câștigăm. Nu reprezintă un obiectiv primordial pentru noi, pentru că pregătirea de vară am gândit-o să ne ajute în primul rând la debutul campionatului, dar nu spunem «nu» unei calificări în următorul tur. Adversarii s-au întărit față de sezonul trecut, considerăm noi, va fi un meci dificil. Însă, vom aborda meciul astfel încât să facem totul pentru o victorie”, a declarant unul dintre antrenorii „urşilor”, Ciprian Anghel.

De partea celaltă, Tibi Ghioane, tehnicianul „galben-negrilor”, a menţionat: „Pentru noi este primul meci oficial. Am avut puţin timp la dispoziţie să pregătim acest joc. Nu pot evalua în acest moment unde se află echipa, mai ales că în continuare vin jucători. Nu ştiu dacă există o favorită în acest joc, dar noi îl tratăm cu seriozitate şi atenţie. Sper că vom face un meci bun şi vom reuşi să ne calificăm. Pentru noi Cupa României este o competiţie importantă şi ne dorim să avansăm cât mai mult”.

„Secundul” Robert Elek a punctat: „Înca nu suntem sută la sută pregătiți, dar încet, încet, ne punem la punct. Vrem să câștigăm orice meci pe care îl jucăm. Încercăm să schimbăm mentalitatea tuturor jucătorilor, vrem să avem o echipă care să mulțumească lumea care ne va susține din tribune atât prin joc cât și prin rezultate. Ne dorim să mergem mai departe în Cupa României și să facem o figură frumoasă. După cum bine știți, această competiție este una a surprizelor. Avem un lot tânăr, dornic de rezultate pozitive și sper să facem un joc consistent! Așteptăm suporterii la meci”.

Altfel, SR Braşov a anunţat că a transferat un jucător de la Kids Tâmpa, Robert Crihan. „Jucătorul de 19 ani, Robert Crihan, a semnat pentru următoarele 3 sezoane cu SR Brașov. Proaspătul înscris la Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane de la Universitatea Transilvania din Brasov poate evolua atât ca mijlocaș sau fundaș de bandă, cât și ca mijlocaș central. A mai evoluat în trecut la echipe precum Kids Tâmpa, FCSB sau Cetate Râșnov”, a anunţat SR pe Facebook.

Tot în faza a doua a Cupei României, FC Braşov are o misiune uşoară, urmând să joace pe terenul unei formaţii de Liga 4, FC Avrig.

„Am reuşit să luăm date despre adversar. Este o echipă bună, de nivelul Ligii 3. Noi ne dorim să ne calificăm în faza următoare. Cupa României este un obiectiv important pentru mine şi vreau să mergem cât mai departe. Trebuie să fim serioşi şi responsabili şi să câştigăm acest meci”, a punctat antrenorul Ilie Stan.

 

FOTO: Arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare