Sport

CUPA ROMÂNIEI. „Bătaie” între conducători!!! FC Voluntari, spre… „Europa League”!!!

 

Conflictul s-a produs în timpul meciului de la Chiajna dintre FC Voluntari și CS „U” Craiova, „cocoșii” fiind Dan Leasă, managerul general al grupării ilfovene, și Mihai Rotaru, finanțatorul echipei oltene. Marius Șumudică, antrenorul Astrei Giurgiu, prezent în tribune, a încercat să calmeze spiritele, la pauză sosind și câțiva jandarmi pentru ca lucrurile să nu degenereze.

„Suntem doi oameni care punem suflet și am avut contradicții în privința suporterilor olteni, care n-au reușit să intre pe stadion. A fost un schimb de replici. Am vorbit după meci cu Mihai, nu s-a întâmplat nimic”, a declarat Dan Leasă, la Dolce Sport (foto), după întâlnire.

Altfel, oficialul de la FC Voluntari a anunțat că încă nu este târziu pentru a depune licența în perspectiva prezenței formației pregătite de Claudiu Niculescu în „Europa League”: „Până acum n-am făcut acest lucru, poate din neglijență”.

În ceea ce-l privește pe Gigi Mulțescu, el a confirmat că acesta a fost ultimul său meci la CS „U” Craiova.

CITEȘTE ȘI: Cupa României. FC Voluntari, cea de-a doua finalistă

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button