Sport

CUPA MONDIALĂ. „Let me entertain you!”. Show total pe „Lujniki” la festivitatea de deschidere – FOTO

  • deschidere_252869.jpg
  • robbie_252870.JPG
 

Cupa Mondială din Rusia, a 21-a ediție a competiției, a început oficial cu festivitatea de deschidere, care a adus un show total pe Stadionul „Lujniki” din Moscova.

Superstarul muzicii pop, Robbie Williams, și soprana Aida Garifullina au susținut un recital scurt dar intens și spectaculos. Normal, Robbie Williams a început cu „Let me entertain you!”, a urmat „Feel” și mai apoi, „Angels”, în duet cu cu Aida Garifullina.

Mingea oficială a competiției a fost adusă de un copil, care a intrat pe gazon cu fostul mare jucător brazilian, Ronaldo.

Nu a lipsit președintele Rusiei, Vladimir Putin, care a ținut un discurs: „Le mulțumesc tuturor celor care au vnit. Îi salut pe toți cei care au venit aici și pe toți cei care se uită la acest eveniment. Este un eveniment sportiv extraordinar. Îmi face o mare plăcere să fim gazdele lui. Am muncit foarte mult pentru a ne putea ridica la înălțimea acestui eveniment. Este un spectacol unic și ne bucurăm de prezența fanilor. Acest sport ne aduce împreună, într-o singură echipă. Această unitate creată de fotbal, indiferent de ideologie, de limbă, de rasă, ne aduce împreună. Este datoria noastră să promovăm sportul, pacea și înțelegerea între națiuni. Vreau să le urez tuturor succes. Bine ați venit în Rusia!”.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button