Sport

CUPA MONDIALĂ DE BIATLON. Braşoveanul Remus Faur a „PRINS” pursuitul la Oberhof!!!

 

Surprize în etapa de Cupă Mondială de biatlon de la Oberhof (Germania), care a început ieri.

Austriacul Julian Eberhard s-a impus în cursa de sprint 10 km, fiind cronometrat în 26.57.5 minute. Astfel, el a bifat a doua victorie a carierei în această competiţie, prima din actualul sezon. Cehul Michal Slesingr a sosit al doilea, la o diferenţă de 10.5 secunde, pe trei clasându-se italianul Diminik Windisch.

Braşoveanul Remus Faur a fost la un pas să obţină un punct în Cupa Mondială, finalmente încheind concursul al 41-lea, la 2.04.0 în spatele câştigătorului, cu o tură de penalizare. El s-a calificat, aşadar, în proba de pursuit, în care vor participa primii 60 clasaţi la sprint.

Ceilalţi doi „tricolori”, George Buta şi Cornel Puchianu, au ocupat poziţiile 66, respectiv 72.

Astăzi se va disputa sprintul feminin, România având la start trei biatloniste: Eva Tofalvi, Luminiţa Pişcoran şi Diana Salman.

Cu această ocazie, va reveni în circuitul Cupei Mondiale marea campioană Darya Domracheva (Belarus), care în toamnă a devenit mămică. Pentru cine nu ştie, partenerul ei de viaţă este legendarul biatlonist norvegian Ole Einar Björndalen.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare