Sport

CUPA MONDIALĂ 2018. Ziua surprizelor în Rusia. Brazilia a remizat cu Elveția

 

După Germania – Mexic 0-1, ziua de duminică s-a încheiat cu o nouă surpriză la Cupa Mondială din Rusia. La Rostov, în gurpa E, Brazilia, principala favorită la titlu în viziunea specialiștilor și a caselor de pariuri, a remizat cu Elveția, 1-1.

„Selecao” i-a luat tare pe elvețieni și în minutul 10 Pauilinho a ratat din careul mic din pasa lui Neymar. Tabela s-a modificat prima oară în minutul 20, când Coutinho a marcat un gol superb, șut din colțul careului de 16 metri la care portarul Sommer nu a avut replică. După o jumătate de oră, sud-americanii au luat piciorul de pe accelerație, iar elvețienii au apărut mai mult în jumătatea adversă. Debutul părții a doua a adus golul egalizator, Zuber marcând cu capul, după un corner executat perfect de Shaqiri. Pe final, brazilienii au asediat poarta adversă, însă nu au reușit golul victoriei. Sommer a reținut mingea trimsă cu capul de Neymar de la 10 metri, după care a respins la reluarea lui Firmino. În ultimul minut al prelungurilor, elvețienii au fost ocrotiți și de șansă, balonul șutat de Miranda de la 14 metri trecând la o palmă de bară.

După prima etapă, grupa E este condusă de Serbia, 3 p, urmată de Elveția, Brazilia, ambele cu 1 p, și de Costa Rica, 0 p.

Meciurile etapei a doua sunt Elveția – Serbia și Brazilia – Costa Rica.

FOTO: fifa.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare