Sport

CUPA MONDIALĂ 2018. Spania, emoții cu Iran. Golul norocos al lui Diego Costa a făcut diferența

 

Spania s-a chinuit serios în a doua ei partidă din grupa B a Cupei Mondiale, cu Iran, dar s-a impus în final cu 1-0.

La Kazan, echipa lui Fernano Hierro a dominat autoritar meciul, dar ocaziile au apărut greu, iranienii reușind să se apere bine. Silva și-a încercat în două rânduri șansa cu șuturi din afara careului, ambele blocate. Partea a doua a început cu o paradă excelentă a portarului Beiranvand, care a scos din vinclu șutul lui Busquets. Ezatolahi a irosit o șansă uriașă, trimițând din careu puțin pe lângă bara porții lui De Gea, iar imediat defensiva iraniană a cedat. În minutul 54, Iniesta a recuperat, i-a pasat lui Diego Costa, care a înscris cu noroc. Rezaeian a încercat să respingă, dar a trimis exact în piciorul atacantului de la Atletico Madrid și mingea s-a dus în plasă. În minutul 62, Ezatolahi a reușit să îl învingă pe De Gea, însă bucuria frumoasă a iranienilor s-a stins repede, golul fiind anulat corect pentru ofsaid. Pe final, echipa lui Carlos Queiroz a trecut din nou pe lângă egalare. Amiri l-a ridiculizat pe Pique, trecându-i mingea printre picioare, a centrat ideal, dar Taremi a trimis peste din 6 metri.

După două etape disputate în grupa B, Spania și Portugalia au câte 4 puncte, fiind urmate de Iran cu 3 puncte și de Maroc, 0 puncte. În ultima etapă, pe 25 iunie, Spania va întâlni deja eliminata Maroc, în timp ce Iranul va încerca să dea lovitura în confruntarea cu Portugalia.

FOTO: fifa.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare