Sport

CUPA MONDIALĂ 2018. Rusia, ca și calificată în optimi

 

După 5-0 cu Arabia Saudită, Rusia a câștigat și a doua partidă jucată în grupa A a Cupei Mondiale pe care o găzduiește.

La St. Petersburg, rușii au învins Egiptul cu 3-1, după un meci „deblocat” de un autogol. La pauză a fost 0-0, însă imediat după odihnă rușii au trecut în avantaj. Zobnin a trimis în careu, iar Fathy a trimis în propria poartă. Africanii au acuzat șocul, iar gazdele au „închis” meciul. Cheryshev a făcut 2-0 din centrarea lui Fernandes în minutul 59, după alte trei minute Dzyuba ducând scorul la 3-0. Egiptenii au reușit golul de onoare ăn minutul 73 când Mohamed Salah a transformat o lovitură de la 11 metri pe care tot el a obținut-o.

După acest rezultat, Rusia este ca și calificată în optimi, în timp ce egiptenii își pot face deja bagajele. Doar o mare surpriză mâine, în confruntarea Uruguay – Arabia Saudită, mai poate complica calculele. Un eventual succes al saudiților sau o remiză ar face ca în ultima etapă să existe miză în ambele partide. Cum la Cupa Mondială primul criteriu de departajare este golaverajul, Rusia, care a marcat 8 goluri și a primit doar unul, se poate gândi deja la fazele eliminatorii.

FOTO: fifa.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare