Sport

CUPA MONDIALĂ 2018. Polonezii, „mâncați” de „Tigru”. Lewandowski & Co. s-au făcut de râs în Rusia

 

Polonia este una dintre dezamăgirile Cupei Mondiale. Formația care a spulberat în preliminarii echipa României s-a făcut de râs în Rusia, Lewandowski & Co. fiind umiliți de Senegal și mai apoi de Columbia.

Învinsele primei etape a grupei H, Columbia și Polonia s-au duelat la Kazan, într-o partidă decisivă.

Sud-americanii au făcut ce au vrut cu echipa lui Adam Nawalka, Cuadrado, James Rodriguez, Falcao sau Quintero distrându-se cu polonezii. Columbienii au pus stăpânire pe meci încă din debut, însă ocaziile au apărut târziu în prima repriză. Cuadrado a „aprins” tribunele, după ce s-a distrat cu doi fundași, dar a tras în portarul Szczesny. Imediat, James Rodriguez i-a pus mingea pe cap lui Yerry Mina, iar fundașul Barcelonei a deschis scorul. Lewandowski a tras primul șut pe poartă al polonezilor în minutul 59, dar portarul Ospina a blocat. Totul s-a terminat pentru europeni în minutul 70, când Quintero l-a deschis pe Falcao, iar „El Tigre” a făcut 2-0. Tabela a căpătat proporții de neprezentare după alte cinci minute. James Rodriguez a găsit o pasă fabuloasă, iar Cuadrado l-a executat pe Szczesny din poziție de unu contra unu.

„Mă bucur pentru succes, dar și pentru reușita lu Falcao. El este un simbol al echipei naționale, un simbol al fotbalului din Columbia. Am jucat sub presiune, eram obligați să câștigăm. Nu era loc de erori. Am făcut un meci excelent. Echipa a jucat ca un grup, iar acum avem o poziție bună”, a declarat Jose Pekerman, selecționerul Columbiei.

„Cred că jucătorii noștri au dat totul până la final, dar am pierdut în fața unei echipe bune și trebuie să acceptăm. Meciul a fost echilibrat până când am primit primul gol. Îmi pare rău, dar mâine este o altă zi”, a precizat Adam Nawalka, selecționerul Poloniei.

În ultima etapă a grupei H vor avea loc partidele Polonia (0 p) – Japonia (4 p) și Columbia (3 p) – Senegal (4 p), asiaticii, africanii și sud-americanii urmând să se lupte pentru cele două locuri care duc în optimi.

FOTO: fifa. com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button