Sport

CUPA MONDIALĂ 2018. Nigeria a făcut instrucție cu Islanda. Argentina speră din nou

 

Nigeria a făcut un meci perfect în fața Islandei în etapa a doua a grupei D de la Cupa Mondială.

„Supervulturii” s-au impus cu 2-0 la Volgograd, rezultat care ajută și Naționala Argentinei. „Pumele” ar fi fost ca și eliminate în cazul unui succes al Islandei, așa se vor „bate” în meci direct cu Nigeria pentru poziția a doua a grupei.

Confruntarea de pe „Volgograd Arena” a fost una plictisitoare în prima repriză. Islanda a arătat că este încă o echipă mică și, deși depindea doar de ea, nu a încercat să rezolve meciul. Partea a doua a început perfect pentru africani. Pe contraatac, Moses a centrat de pe dreapta, Musa a preluat perfect și l-a executat pe Halldorson. Cum europenii nu au reacționat, „supervulturii” au dominat disputa. Halldorson a respins șutul lui Ndidi, după care Musa a luat la țintă transversala. În minutul 75, Musa nu a mai ratat. Atacantul de la Leicester l-a driblat pe Halldorson și a trimis în plasă din șase metri. Sigurdsson a avut șansa de a face finalul interesant, dar a executat lamentabil un penalty dictat de arbitrul Matt Conger cu ajutorul VAR.

Meciurile ultimei etape din grupa D sunt Croația (6 p) – Islanda (1 p) și Nigeria (3 p) – Argentina (1 p). Croații sunt deja calificați, cel mai probabil de pe primul loc. Argentina este din nou la mâna ei. Messi & Co. trebuie să învingă Nigeria. Dacă Islanda va învinge Croația, atunci argentinienii trebuie să înscrie cu două goluri mai mult decât nordicii. Nigeria are nevoie de un egal cu trupa lui Sampaoli pentru a merge în optimi.

FOTO: fifa.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare