Sport

CUPA MONDIALĂ 2018. Japonia și Senegal au remizat spectaculos la Ekaterinburg

 

Japonia și Senegal, echipele care au oferit surprizele primei etape din grupa H a Mondialului din Rusia, învingând Columbia și Polonia, au remizat astăzi, 2-2, la Ekaterinburg.

Cu un sucees, oricare dintre cele două și-ar fi asigurat în mare măsură calificarea în optimi, astfel că ambele au atacat și au încercat să obțină cele trei puncte.

Africanii au punctat primii, în minutul 12 Mane marcând cu mult noroc. Saar a șutat din careu, portarul Kawashima a respins exact în piciorul jucătorului de la Liverpool și mingea s-a dus în plasă. Replica niponilor a venit în minutul 34, când Inui l-a învins pe N’Diaye din pasa lui Nagatomo. În partea a doua, japonezii au ratat două ocazii mari. Mai întâi Osako nu a ajuns să împingă în poartă mingea centrată de Haraguchi, apoi Inui a țintit transversala. Africanii au trecut din nou în față în minutul 71, Wangue trimițând în plasă după o fază lucrată de Mane și Niang. Japonezii nu au cedat și după șase minute Honda a stabilit scorul final din pasa lui Inui.

„A fost un meci greu, eram conștienți de acest lucru. Știam că Senegal nu este o echipă în fața căreia câștigi ușor. Echipa noastră și-a păstrat calmul după ce a primit golurile și am reușit să egalăm de fiecare dată. Ritmul nostru a fost unul bun. Jucătorii au avut încredere și puteam chiar să câștigăm”, a punctat selecționerul japonez, Akira Nishino.

Aliou Cisse, antrenorul Senegalului, a comentat: „Normal că există regrete. Trebuie să recunoaștem că nu am avut o prestație la fel de bună ca în duelul cu Polonia. Nu am fost la un nivel O.K. Japonia a fost echipa mai bună, trebuie să recunosc acest lucru. Totuși, chiar și în aceste condiții am reușit să conducem de două ori, iar cel mai enervant lucru pentru mine este că am încasat două goluri”.

Cu 4 puncte, Senegal și Japonia conduc în grupa H, în care tot astăzi, de la ora 21.00, se joacă Polonia – Columbia, duelul învinselor din prima etapă.

FOTO: fifa.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button