Sport

CUPA MONDIALĂ 2018. Danemarca s-a impus în cel mai spectaculos meci al zilei

 

Danemarca a învins Peru într-un meci foarte spectaculos din Grupa C a Cupei Mondiale 2018, scor 1-0. Partida de la Saransk a avut un ritm extraordinar, iar sud-americanii au făcut un meci foarte bun în pofida rezultatului. Prezentă la Cupa Mondială după o pauză de 36 de ani, Peru a jucat avântat și a avut numeroase ocazii de a înscrie, dar Casper Schmeichel a făcut minuni în poarta Danemarcei. Deschiderea scorului s-a produs în minutul 60, când Yussuf Poulsen a rămas singur în careu și a înscris cu un șut plasat. După primirea golului, Peru s-a aruncat în atac, a avut numeroase ocazii de a egala, dar scorul a rămas neschimbat. În urma rezultatelor înregistrate sâmbătă, clasamentul Grupei C este următorul: 1. Franța 3 puncte, 2. Danemarca 3 puncte, 3. Australia 0 puncte, 4. Peru 0 puncte.
În etapa a doua, vor avea loc meciurile Franța – Peru (21 iunie, ora 15.00) și Danemarca – Australia (21 iunie, ora 18.00).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare