Sport

CUPA MONDIALĂ 2018. Croația a trăit periculos în disputa cu Danemarca. Modric & Co. sunt în sferturi

 

Și în cea de-a doua partidă a zilei din optimile Cupei Mondiale, loviturile de departajare au decis echipa calificată în sferturi.

La Nijni Novgorod, Croația și Danemarca au început tare. În minutul 1, după un aut executat lung, în careu, mingea a ajuns la Mathias Jorgensen, care a șutat pe jos, iar portarul Subasic nu a putut bloca mingea. După doar trei minute, Vrsaljko a trimis în careu, Knudsen a respins exact în capul lui Delaney, mingea a ajuns la Mandzukic, care a făcut 1-1. După debutul electrizant, meciul s-a stins. Perisic a ratat șansa de a-și duce echipa în avantaj, după ce a luftat din centrul careului, după care Lovren a reluat slab o minge centrată de Modric. Răspunsul danezilor a venit de la Eriksen, care a trimis un lob din colțul careului, dar mingea a șters bara. În partea a doua, ocaziile au fost mai puține. Subasic a blocat șutul lui Nicolai Jorgensen, iar pe final, Kjaer a respins din fața lui Perisic. Croații puteau „închide” meciul în minutul 114, când Rebic a scăpat singur cu Schmeichel, a trecut de portarul danez, dar a fost faultat de Mathias Jorgensen, iar arbitrul Nelson Pitana a dictat penalty. Modric a executat prost, iar Schmeichel a prins și a dus partida la loviturile de departajare.

Portarul Subasic a reușit să apere trei penalty-uri, cele executate de Eriksen, Schone și Nicolai Jorgensen, în timp ce Schmeichel a scos doar șuturile trimise de Badelj și Pivaric. Au marcat Kjaer și Krohn-Dehli, respectiv Kramaric, Modric și Rakitic, iar Croația s-a impus cu 4-3 și merge în sferturi, unde se va duela cu Rusia.

FOTO: fifa.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button