Sport

CUPA MONDIALĂ 2018. Brazilia, victorie fără emoții cu Mexic. Ochoa s-a luptat de unul singur cu atacul „Seleçao”

 

Brazilia a evitat o nouă surpriză la Cupa Mondială din Rusia și s-a calificat în sferturi după ce a trecut cu 2-0 de Mexic.

„Seleçao” a dominat autoritar confruntarea de la Samara, mexicanii având noroc cu portarul Ochoa, care a limitat proporțiile scorului. Neymar și-a încercat primul șansa, însă șutul său a fost respins de Ochoa. Portarul mexican a câștigat și al doilea duel cu starul de la PSG, respingând șutul brazilianului, care s-a distrat înainte cu doi fundași. A urmat Gabriel Jesus, însă nici fotbalistul de la Manchester City nu a putut să îl depășească pe goalkeeper-ul advers. Reduta mexicană a cedat în minutul 51. Willian a trimis perfect în fața porții goale, de unde Neymar nu avea cum să rateze. Mexicanii au încercat să riposteze, însă Alisson, portarul Romei, a avut emoții doar la șutul lui Vela, pe care l-a scos în corner. În ultima jumătate de oră, Ochoa a mai avut câteva intervenții excelente. Mai întâi a blocat șutul din careu al lui Paulinho, după care a salvat în fața lui Willian. A venit însă minutul 89, când Neymar a scăpat pe stânga, a trimis spre colțul lung, Ochoa a pus piciorul, dar mingea a ajuns la Firmino, care a îndeplinit formalitatea.

Succes simplu și clar al brazilienilor, pentru care ar putea urma un duel de cinci stele cu Belgia.

„Faptul că am putut juca la acest nivel în fața Braziliei arată că Mexicul este o echipă bună. Nu am avut acel plus de calitate pe care l-au avut rivalii în fața porții. Trebuie să continuăm să muncim, să ne dezvoltăm și să sperăm că jucătorii noștri vor veni să joace în Europa, pentru a crește și pentru a ajuta echipa națională. Vreau să le mulțumesc fanilor noștri. Cu siguranță, ei sunt cei mai frumoși suporteri din lume. Îmi cer scuze că nu am putut să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat selecționerul Mexicului, Juan Carlos Osorio.

FOTO: fifa.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare