Sport

CUPA MONDIALĂ 2018. Belgia – Anglia, meci pentru un „bronz” de consolare

 

Belgia și Anglia vor fi față în față pentru a doua oară la Cupa Mondială din Rusia. Cele două s-au duelat pe 28 iunie, la Kaliningrad, în ultima etapă a grupei G. S-au impus belgienii, 1-0, gol Januzaj, însă britanii au folosit multe rezerve. A părut că Anglia și-a dorit să piardă acel meci, pentru a merge pe partea de tablou pe care a considerat-o mai ușoară.

Mâine, de la ora 17.00, cele două Naționale se vor întâlni din nou, de această dată la St. Petersburg, în finala mică, duelul pentru un „bronz” de consolare după dezamăgirea eliminării din semifinale.

La Cupa Mondială din Rusia, Belgia a devenit prima reprezentativă care, la un singur turneu final, a învins adversare din cinci confederații diferite Panama (CONCACAF), Tunisia (CAF), England (UEFA), Japan (AFC) și Brazil (CONMEBOL).

Deși nu este ușor să te montezi pentru un astfel de meci după o înfrângere în semifinale, Youri Tielemans a prezentat cele patru motive pentru care belgienii vor să câștige: „Vrem să îi facem fericiți pe fanii noștri. Vrem să mergem în vacanță cu un sentiment bun. Vrem să fim mândri și competitivi. Vrem să terminăm pe locul 3 la Cupa Mondială pentru prima dată în istoria Belgiei”.

„A fost o experiență extraordinară. Toți jucătorii din această echipă sunt învingători, chiar dacă este imposibil să câștigăm de fiecare dată. Cred că ne-am descurcat bine, mai bine decât se aștepta multă lume și chiar dacă doare că nu jucăm finala mare, putem ține capul sus”, a punctat Harry Kane, cel mai bun marcator al Angliei și al turneului final.

Confruntarea de la St. Petersburg va fi condusă de o brigadă din Iran, cu Alireza Faghani la centru. El va fi ajutat de asistenții Reza Sokhandan și Moha Mansouri. Al patrulea oficial va fi senegalezul Malang Diedhiou.

FOTO: fifa.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button