Sport

CUM SE SIMTE Marc Gisin după căzătura horror?!…

 

Schiorul alpin elveţian a fost victima unei căzături groaznice sâmbătă, în timpul coborârii de la Val Gardena – amănunte, aici:

CĂZĂTURĂ TERIBILĂ la Val Gardena!!!

UPDATE. DETALII despre starea de sănătate a lui Marc Gisin!!!

În urma numeroaselor zvonuri privind starea sănătăţii lui Marc Gisin, Federaţia Elveţiană de Schi – Swiss Ski – a dat un comunicat pentru a clarifica situaţia, din care spicuim: „Examenele medicale făcute sâmbătă seara şi duminică la spitalul din Lucerna, unde sportivul a fost transferat de la Bolzano, au relevat că starea generală a lui Marc Gisin se stabilizează. Poate comunica direct cu medicii şi apropiaţii, dar rămâne în continuare intubat”.

Potrivit aceleiaşi surse, Marc Gisin a suferit mai multe fracturi pe partea sa dreaptă, având şi răni la plămâni. A fost, însă, dezminţită informaţia publicată de Gazzetta dello Sport, cum că s-a ales cu o fractură de bazin: „În acea zonă are o leziune în cavitatea care fixează femurul”.

În ciuda traumatismelor avute de Gisin, „nu s-au descoperit răni grave în regiunea craniană. Totodată, spatele i-a fost lovit rău, având câteva fracturi, de o mică gravitate, la coloana vertebrală”.

Marc Gisin este, în continuare, internat la secţia de terapie intensivă a spitalului cantonal din Lucerna.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare