Sport

Cum se menține în formă Răzvan Lucescu / Antrenorul a dezvăluit câteva dintre „secretele” sale / Salata „vedetă” de la Brașov

Cum se menține în formă Răzvan Lucescu.

Antrenorul echipei PAOK Salonic, lider în Grecia, are o siluetă de invidiat, în ciuda vârstei.

„Mănânc puțin, fac sacrificii. Și nu arăt ca la 20 de ani, arăt ca la 50 de ani… Fac eforturi. Încerc să mănânc cât mai puțin, încerc să mănânc cât mai mult pește, încerc să nu mănânc gătit. Mănânc salate, legume la grătar sau la cuptor, deci cât mai simplu și natural. Beau un pahar sau două de vin seara, dar în timpul zilei nu beau deloc alcool. Fac sport, iar asta mă ajută și pentru relaxare. Și mă ajută și să fiu pe teren, la antrenamente și meciuri, așa cum îmi doresc”, a declarat Răzvan Lucescu, în vârstă de 54 de ani, într-un interviu pentru Playsport.

Cum se menține în formă Răzvan Lucescu

Fiul lui Mircea Lucescu se hrănea cam la fel și în vremea în care era antrenor la FC Brașov, instalat în funcție de patronul Ioan Neculaie la sugestia regretatului Iosif Kovacs, pe atunci vicepreședinte.

Și în acea perioadă, acum 15-20 de ani, Răzvan Lucescu avea și un restaurant preferat în Brașov – Trattoria Del Chianti, în cartierul Florilor. De câte ori mergea acolo, printre altele, cel poreclit „Juniorul” comanda o salată specială, care a ajuns să-i poarte numele.

Iar despre cum Răzvan Lucescu a devenit antrenor, „Il Luce” a relatat la Digi Sport: „L-a ajutat Dragomir (Dumitru Dragoimir – președintele LPF atunci) și l-a trimis la un curs în Germania. A făcut un curs intensiv. Făceau cei de la Federația Germană de Fotbal pentru țările mai puțin dezvoltate în fotbal. A făcut o lună de zile, se trezea la 5 dimineața. Apoi a venit direct la Brașov, a promovat, apoi a ajuns la Rapid, a avut performanțele din cupele europene. Toată lumea îl critica că îl ajutam eu, dar nu era nimic adevărat. El a învățat cum trebuie să se comporte și ce trebuie să facă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare