Sport

Cum s-au cunoscut Sorina și Gicu Grozav / Rolul Marianei Tîrcă în perioada următoare

Cum s-au cunoscut Sorina și Gicu Grozav.

Handbalista echipei Rapid București și fotbalistul de la Petrolul Ploiești sunt unul din cuplurile sportive cunoscute ale țării. Ei s-au căsătorit la Brașov, în 2022, la ceremonie fiind prezent și fostul primar George Scripcaru.

Cum s-au cunoscut Sorina și Gicu Grozav

În emisiunea „Suflet de rapidist”, Sorina Grozav, fostă jucătoare la Corona Brașov, a dezvăluit modul în care s-a înfiripat și consolidat relația cu nepotul antrenorului Cornel Țălnar: „Poate nu o să vă fină să credeţi, dar pe reţelele de socializare ne-am cunoscut. Mă bucur că relaţia noastră a crescut frumos. Acum stăm împreună la Bucureşti. El face naveta la Ploieşti. Mă bucur că suntem într-un punct frumos al relaţiei noastre. Va fi dificil, va fi şi frumos. Nu ştii unde te duce cariera de sportiv. Eu sunt pozitivă şi sunt sigur că o să fie bine”.

Sorina Grozav (fostă Tîrcă) este însărcinată și de aceea a luat o pauză de la activitatea competițională.

O să mă ajute şi mama (în perioada următoare – n.r.). O să îşi facă timp. Nu mi-e frică. Sunt curajoasă şi sunt sigură că o să fie foarte frumos. Eu am noroc că o să fie şi mama cu mine. O să fie mai comod pentru mine decât pentru ea, probabil. Mă bucur că va fi într-o familie de sportivi. Mi-ar plăcea să fie băiat”, a declarat sportiva giuleșteană, conform Fanatik.

Articole asemănătoare

Mariana Tîrcă este, în prezent, șefa secției de handbal a grupării brașovene ACS Transilvania.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare