Sport

Cu zâmBT luăm startul la „Brașov International Marathon 2017”!

 

Banca Transilvania, banca oamenilor întreprinzători, se alătură celei de a treia ediții a Maratonului Internațional de la Brașov, eveniment ce va avea loc duminică, 21 mai 2017.

Reporter: În 20-21 mai 2017 va avea loc cea de-a treia ediție „Brașov International Marathon powered by Telekom Romania”. De ce ați ales să vă implicați ca partener la acest eveniment?

Mădălina Pol (ofițer marketing Banca Transilvania): Banca Transilvania a organizat multiple competiții sportive de-a lungul timpului: crosuri (Crosul BT ajuns, deja, la ediția a 17-a), BT Golf Cup (organizat timp de 9 ani), BT Tennis Cup. În plus, BT este suporterul numărul 1 al baschetului românesc, prin parteneriatul cu Federația Română de Baschet, început în 2016, și recent s-a implicat și în susținerea Campionatelor Europene de Gimnastică Artistică masculin și feminin.

Rep.: De ce ați ales să susțineți „Brașov International Marathon 2017”?

M.P.: Susținem „Brașov International Marathon 2017” pentru că dorim să promovăm un stil de viață activ și sănătos, atât în rândul angajaților BT, dar și în rândul comunităților din care facem parte. Pentru că așa credem că vom fi mai aproape de acestea.

Rep.: Aveți angajați activi și pasionați de mișcare în cadrul companiei? 

M.P.: Da, mulți dintre colegii noștri sunt sportivi: aleargă la maratoane, joacă fotbal, tenis, practică ciclismul. Chiar și la „Brașov International Marathon” participă colegii noștri din Brașov. 

Rep.: Dar programe/proiecte prin care stimulați angajații/partenerii să facă sport?

M.P.: Crosul BT, cel mai longeviv eveniment sportiv marca BT, cu 17 ediții organizate până în prezent, este unul dintre proiectele în care angajații noștri sunt încurajați să facă sport. De asemenea, angajații BT beneficiază de abonament la 7Card, la prețuri preferențiale. Programul le oferă acces la mai multe săli de sport din țară.

Rep: Și un mesaj de încurajare pentru participanții la competiție… cu zâmBT, desigur!

M.P.: Important nu este să câștigi, ci e important să ajungi la finiș! Succes tuturor participanților!

Despre BT

Banca Transilvania (BT) este Banca Oamenilor Întreprinzători din România. Banca se clasează pe poziția a 2-a în topul băncilor din România, în funcție de active.

Misiunea Băncii Transilvania este aceea de a sprijini dezvoltarea mediului de afaceri, prin produse și servicii inovatoare, oferite cu profesionalism.

Istoria BT a început în Cluj-Napoca, în 1994, la inițiativa unor oameni de afaceri din Cluj. Ideea a fost aceea de a crea o bancă locală, un brand de Cluj. Spiritul antreprenorial al fondatorilor a determinat consolidarea poziției Băncii Transilvania, într-o primă etapă în Cluj și, ulterior, la nivel regional și național. Banca și-a orientat la început activitatea spre sectorul IMM și, datorită cererii pieței, în scurt timp aceasta a început să se dedice și domeniului retail.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare