Sport

CU PERONEUL FRACTURAT. Performanţă incredibilă!!!

  • innerhoffer.jpg
 

Pe conturile sale de socializare, Christof Innerhofer (foto 2) a dezvăluit că a participat la Super G-ul de la Kitzbühel, de acum o săptămână, având fracturat peroneul stâng. Cu toate acestea, schiorul alpin italian a terminat cursa contând pentru Cupa Mondială pe locul secund, la 9 sutimi de câştigătorul Matthias Mayer (Austria).

Fractura ar fi căpătat-o în urma căzăturii din proba de supercombinată de la Santa Caterina, programată la începutul anului.

Christof Innerhofer a fost consultat, între timp, de celebrul medic german Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt. El se află acum la Garmisch, dar şansele să ia startul în cele două concursuri de coborâre, de astăzi şi mâine, sunt „aproape de zero”, după cum a specificat.

În schimb, Ioan Valeriu Achiriloaie s-a înscris şi la întrecerile de Cupă Mondială de la Garmisch. Sportivul de la Corona Braşov a ocupat ultimul loc în cadrul antrenamentului oficial dinaintea probei de coborâre de astăzi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare