Sport

CU DACIA LA MINUS 50 DE GRADE CELSIUS! Din Transilvania, în inima Siberiei!

 

Soții Attila și Kinga Berci au pus la cale aventura vieții lor. Cu o Dacie Duster au plecat din Satu Mare în data de 12 decembrie 2019, iar după 12.000 de kilometri parcurși au ajuns, pe 9 ianuarie 2020, la Oymyakon, în Rusia siberiană, oraș considerat polul frigului. Astfel, Hello Siberia Expedition Spedition și-a atins scopul. Urmează drumul de întoarcere…

Pe https://blog.bestride.ro, cei doi temerari au relatat câteva din experiențele trăite de-a lungul acestui drum infernal.

Iată, de pildă, ce a punctat Attila Berci: „Când am intrat în depresiune a început filmul nostru pe care nu îl vom uita niciodată. Am deja peste 2 milioane de kilometri conduși, dar acești ultimi 200 de kilometri au fost cei mai grei din viața mea. Noi ne uitam la temperaturile din Tomtor, care indicau -42 de grade Celsius și am zis «ok, no problem». Însa în depresiune am avut parte de -50 de grade. Iar mașina a început să se comporte foarte ciudat… La -47 de grade a vrut să se ridice în aer, precum un elicopter. Numai frrrrr, drrrrr, zgomote fâsâitoare. Nu am știut ce se întâmplă, iar atunci când am ajuns pe un deal, la -40 de grade, lucrurile au revenit la normal. Temporar. Când am întâlnit iar temperaturi de -48 de grade, mașina parcă a vrut să se rupă”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare