Sport

Cu cine votează BRAȘOVUL la alegerile FRF de mâine?!… Vor fi răsturnări de situație în urma implicării politicului?!

 

UPDATE: Ioan Osztalos, directorul CSS Brașovia, a comentat: „A fost o ședință în cadrul catedrei de fotbal și s-a decis cu cine vom vota. Eu voi merge la alegeri doar pentru a respecta alegerea colegilor. Este confidențial, nu putem spune cu cine vom vota. Sper că politicul nu va influența aceste alegeri. Din punctul meu de vedere, politicul trebuie să se implice în construirea de săli de sport și de stadioane, nu în alegerile pentru conducerea FRF”.

 

Brașovul va avea șase voturi la alegerile pentru șefia Federației Române de Fotbal, programate mâine. AJF, Olimpic Cetate Râșnov, AFC Hărman, CSS Brașovia, ACS Colțea 1920 Brașov și ACS Steagu Roșu Brașov sunt entitățile care vor avea dreptul de a vota.

Se știe, patru candidați, Răzvan Burleanu – actualul președinte, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan, se luptă pentru președinția FRF.

Reprezentanții formațiilor de Liga 3, Olimpic Cetate Râșnov și AFC Hărman, au fost moderați în declarații, preferând să fie misterioși în privința votului.

„Normal, au fost unele discuții în cadrul clubului, avem preferatul nostru, dar multe se mai pot schimba până la ora alegerilor. De la zi la zi apar surprize. Mergem să alegem un președinte care să facă ceva pentru fotbalul românesc”, a menționat Ilie Luca, secretarul general al grupării AFC Hărman.

„Decizia noastră este luată, dar e secretă. Din ce am văzut, toți candidații vor să facă lucruri bune pentru fotbalul românesc. Vedem mâine”, a punctat Rareș Secăreanu, președintele secției de fotbal de la Olimpic Cetate Râșnov.

Totuși, ca o speculație, primăriile din Râșnov și Hărman sunt fiefuri liberale, iar cum Ionuț Lupescu este susținut puternic de PSD pe ultima sută de metri…

În schimb, reprezentanții cluburilor ACS Colțea 1920 Brașov și ACS Steagu Roșu Brașov au fost mai deschiși.

„Sunt de părere că programele implementate de Răzvan Burleanu și echipa lui trebuie continuate și îmbunătățite. Colțea 1920 Brașov va vota pentru continuitate. Ne dorim dezvoltarea fotbalului juvenil românesc, pentru că noi acolo suntem implicați, la copii și juniori. Noi nici nu am primit programul lui Ionuț Lupescu, dar, din ce am aflat de la alții, nu se poate vorbi despre un program, ci despre un manifest. Este singurul candidat care nu ne-a trimis programul său. Implicarea politicului în aceste alegeri mi-a lăsat un gust amar. Cred că i-a făcut un mare deserviciu lui Lupescu”, a menționat Ciprian Jurubescu, conducătorul ACS Colțea 1920 Brașov.

Apoi, Edi Gherghe, vicepreședintele ACS Steagu Roșu Brașov, ne-a declarat: „În mod normal, eu sunt adeptul continuității. Lucrurile începute trebuie duse la bun sfârșit. Eu m-am întâlnit cu toți candidații, așa consider că este normal. Văd că s-a implicat și politicul în aceste alegeri. Sper să nu fie o implicare de doar 3 zile. Ideal ar fi ca implicarea să continue și după alegeri, iar politicul să facă ceva pentru sport și pentru fotbal, să nu mai întoarcă spatele cum a făcut-o până acum”.

Vom reveni și cu punctele de vedere ale AJF Brașov și CSS Brașovia.

Octavian Goga, președintele AJF Brașov și vicepreședinte al FRF, se află la această oră într-un Comitet Executiv, iar Lucian Petre – șeful catedrei de fotbal de la CSS Brașovia – este „prins” într-un antrenament.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare