Sport

Cu ce echipă de club a semnat Ambrosio Martin, antrenorul Naționalei noastre de handbal feminin

 

Tehnicianul principal al naționalei feminine de handbal a României, spaniolul Ambrosio Jose Martin Cedres (50 de ani) nu va mai fi, din sezonul viitor, tehnician al echipei maghiare Gyori Audi Eto KC. Dorit insistent de CSM București, după ce clubul Primăriei Capitalei a renunțat la antrenoarea Helle Thomsen, spaniolul a avut altă opțiune. Astfel, echipa rusă Rostov-Don H.C. a anunțat că Ambrosio Martin a semnat un contract valabil un an, cu drept de prelungire pentru încă unul.

După acest anunț, primul contact al lui Martin cu viitoarea echipă – poate chiar ca adversară, după disputarea semifinalelor – va fi în turneul Final Four al Champions League, care se va disputa la Budapesta, în 12 și 13 mai. În prima semifinală, Gyori Eto va înfrunta CSM București, iar în cealaltă se vor duela Rostov-Don și Vardar Skopje. Învingătoarele se vor înfrunta pentru trofeu, iar învinsele pentru medaliile de bronz.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button