Sport

EURO 2024. CTP prefațează meciul decisiv cu Slovacia

EURO 2024. CTP prefațează meciul decisiv cu Slovacia

Prestația naționalei României la Euro 2024, care a învins Ucraina cu 3-0 și a pierdut contra Belgiei, 0-2, a fost analizată de jurnalistul Cristian Tudor Popescu. CTP s-a arătat încântat de imaginea arătată de România la turneul final din Germania, declarându-se împotriva unui blat la România – Slovacia (meci programat miercuri), un rezultat de egalitate care ar trimite în optimi ambele formații.
După părerea mea, ar trebui să facem același joc ca până acum. M-ar dezamăgi mult să-i văd pe ai noștri jucând la meci egal. Sau, mai rău, la meci nul, la 0-0. E important ce impresie lăsăm aici, în primul rând, pe mine asta mă interesează foarte mult. Ce impresie lăsăm Germaniei, că jucăm în Germania, ce impresie lăsăm tuturor celor prezenți aici, Ucrainei… Dacă România face un pas înapoi acum și încearcă să joace meschin, la rezultat, greșește, după părerea mea!”, a spus CTP, conform Gsp.ro.
Și cred că rezultatul poate fi obținut așa, jucând ca până acum, curajos. E posibil ca la sfârșitul meciului să avem un rezultat de egalitate, dar el să nu rezulte dintr-un calcul meschin, ci dintr-un joc de fotbal adevărat, așa cum a fost până acum”, a completat jurnalistul.
E prima dată după nici nu mai știu câți ani când mă uit cu plăcere la ce joacă naționala de fotbal a României! Indiferent că a câștigat cu 3-0 sau a pierdut cu 0-2, au jucat fotbal acești băieți! Acesta este lucrul cel mai important. S-a produs un soi de limpezire, de clarificare a jocului naționalei României. De asemenea, un lucru extrem de important după părerea mea – și care face o mare diferență față de ce vedeam până acum – este că a crescut viteza de joc, viteza combinațiilor. Până acum, echipa națională a României mi se părea statică. Combinațiile erau făcute la o viteză redusă, cu jucători stând pe teren. Acum, ele se produc într-o viteză sensibil mai mare, ceea ce dă calitate jocului echipei.
De asemenea, remarc faptul că echipa cu care Edi Iordănescu a venit la Europene e una orientată pe atac, ceea ce, din nou, este un lucru îmbucurător. Întotdeauna am considerat că scopul jocului de fotbal este golul! De multe ori, jocul ăsta se practică pentru a da gol, nu pentru a face, de pildă, zece rezultate consecutive de 0-0” a mai spus Cristian Tudor Popescu, conform sursei citate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
3 luni în urmă

Mizerabilul”Știe de toate”,se bagă în seamă cu fiecare ocazie!
Alt eșec al ziaristicii Românești, personaj de c……ce vorbește prea mult și prea prost.

vax populi
3 luni în urmă

Va fi un meci greu,dar avem un avantaj.Cum ce avantaj,ma ? Pai,voi ati uitat ca jucam la Frankfurt ? Cum si ce,ma ? Pai,ati uitat ca chirurgul,care acum sta fugar in Grecia,(ca deh,daca nu avem Justitie),l-a vizitat si a fost… Citeşte mai mult »

Back to top button