Sport

CTP, despre Simona Halep: „Trebuie făcute INTERVENȚII CHIRURGICALE”!!!

 

Simona Halep n-a avut astăzi replică în fața Amandei Anisimova în sferturile de finală ale Grand Slam-ului de la Roland Garros – vezi aici: ROLAND GARROS. Halep, eliminată în sferturi de o puştoaică de 17 ani

După partidă, chestionat la PRO TV, jurnalistul Cristian Tudor Popescu (CTP) a avut cuvinte de laudă la adresa Anisimovei, relatând: „Simona a fost învinsă de alt tenis! Anisimova este o Martina Hingis, o Maria Sharapova la 17 ani. Categoric, este o viitoare… ce viitoare, deja este o stea a tenisului mondial”.

CTP a constatat că tenisul feminin a urcat la un alt nivel cu această generație de fete sub 20 de ani: „Acest tenis a învins-o pe Simona. Cea mai mare slăbiciune a Simonei la acest turneu a fost absența lui Darren Cahill. E o mare diferență între Simona de anul trecut și Simona din acest an. Era cuplată tot timpul, focusată, asta s-a datorat în mare măsură lui Cahill. Acum, Simona a avut un psihic mult mai moale, mult mai jos, mult mai puțină determinare. Simona nu mai are explozia de anul trecut, nu mai are încrederea și nu mai are sălbăticia cu care a jucat, de pildă, în fața unei fiare ca Muguruza în semifinale… Urgent, trebuie să revină, dacă se poate, Darren Cahill”.

Dacă nu va reuși să facă față tinerei generații din tenisul feminin, CTP crede că „o să vedem pe internet sute și mii de postări imbecile, jigniri la adresa Simonei. E cea mai bună jucătoare din toate timpurile pentru România, o legendă a tenisului mondial, va rămâne în istorie”.

Cunoscutul jurnalist, un mare fan al tenisului, a conchis în ceea ce o privește pe Simona Halep: „Trebuie făcute intervenții chirurgicale (în jocul sportivei – evident, n.a.). Iel care poate să facă aceste schimbări este Darren Cahill, nu văd pe nimeni altcineva”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare